برنج دوباره گرم شده باعث مسمومیت غذایی می‌شود؟

برخی معتقدند که خوردن برنج پخته‌شده پس از مدتی ماندن خطرناک است، مگر اینکه بلافاصله سرد شده باشد.کلانشهر: برنج از مواد پایه در آشپزی ایرانی و اغلب اوقات در سفره غذای ما حاضر است. گرچه نحوه پخت آن ممکن است در ...

کشف ۲۰۰کیلو سوسیس و کالباس و ۱۰۰بطری نوشابه تاریخ مصرف گذشته در رشت

معاون نظارت و بازرسی اداره کل صنعت، معدن و تجارت گیلان از کشف ۲۰۰ کیلو گرم سوسیس و فرآورده‌های پروتئینی به همراه مقادیری نوشیدنی تاریخ گذشته در گشت مشترک بازرسی، کشف و ضبط شد.کلانشهر: به گزارش روابط عمومی اداره کل صنعت، ...

۳۰ درصد نان مصرفی در کشور دورریز می شود

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: ۳۰ درصد نان مصرفی در کشور، دورریز می شود.کلانشهر: علیرضا زالی، با بیان اینکه نان غذای ا‎صلی سفره بخش بزرگی از جمعیت جهان و ایران است، اظهار کرد: سرانه روزانه مصرف نان در کشور ما ...

دستور برگشت هزار ۱۰۰۰تُن نهاده‌ وارداتی آلوده به روسیه/ محموله کپک‌زده و بوی نامطبوع داشت

مدیرکل دامپزشکی مازندران از برگشت حدود ۳ هزار تن نهاده وارداتی فاسد و آلوده به روسیه خبر داد.کلانشهر: به گزارش تسنیم، حمزه آقاپور کاظمی؛ مدیرکل دامپزشکی مازندران با حضور در بندر امیرآباد به منظور بازدید میدانی از کشتی حامل 3هزار تن نهاده ...

 سیب زمینی خام، پخته و سرخ شده را این گونه فریز کنید

ریز کردن سیب زمینی برای اینکه مدت بیشتری از این ماده غذایی پر مصرف استفاده شود امری متداول است و دانستن نکات فریز کردن سیب زمینی پخته، خام و سرخ شده برای این کار لازم می باشد.کلانشهر: سیب زمینی یکی از پرمصرف ...

بهترین و بدترین روغن ها برای آشپزی و سلامت کدامند؟

اگر به دنبال روغن‌های آشپزی سالم هستید، این چربی‌های سالم انتخاب‌هایی عالی هستند. آن‌ها نه تنها برای پخت و پز روزانه مناسب هستند، بلکه نشان داده شده است که با فواید سلامتی از جمله کاهش خطر بیماری قلبی و فراهم ...

درباره بهبوددهنده‌های نان چه می‌دانید؟

عضو هیئت علمی گروه تحقیقات تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره اطمینان از سلامت نان توضیحاتی داد و گفت: عوامل زیادی در ویژگی‌های گندم سالم برای تولید آرد، تاثیر دارند، برخی از آن‌ها از کنترل خارج است، بنابراین استفاده ...

با این تغییر رژیم غذایی ۱۰ سال به عمرتان اضافه کنید

یافته‌های یک مطالعه بزرگ نشان داده است که به سادگی با تغییر رژیم غذایی می‌توان ۱۰ سال به عمر خود اضافه کرد.

کلانشهر: ما هر بار که احساس گرسنگی می‌کنیم، دو انتخاب داریم؛ یا غذاهایی را بخوریم که به ما گفته ...

خطرات جدی گرم کردن غذای باقیمانده

در حالی که گرم کردن مجدد غذا یک روش معمول است، اما همه غذاها به دور دوم در مایکروویو یا اجاق گاز واکنش خوبی نشان نمی دهند.

کلانشهر: بخاطر شلوغ بودن زندگی در دنیای مدرن به ندرت افراد سه وعده غذایی ...

۶ فایده مصرف «سویا» برای بدن

سویا یکی از کامل‌ترین منابع پروتئین گیاهی است. این ماده غذایی شامل بسیاری از اسیدهای آمینه است که بدن شما به آنها نیاز دارد؛ زیرا بدن قادر به تولید این اسیدهای آمینه نیست و باید از راه خوردن غذا، آنها ...

تا اول مهر نارنگیِِ نارنجی نخرید

کارشناسان باغبانی مازندران معتقدند که اگر نارنگی‌های عرضه شده در بازار به رنگ سبز نباشد، نشانه انجام عملیات سبز زدایی با هدف فریب دادن شهروندان است و نباید از این میوه استفاده کرد. کلانشهر: وجود میوه نارنگی فعلی در بازار محصول باغ ...

بو کردن، روش مطمئنی برای آزمایش غذای فاسد نیست

اکثر افراد برای برآورد سلامت مواد غذایی آن را بو می کنند، به امید اینکه شواهدی مبنی بر اینکه هنوز سالم است یا فاسد شده، به دست آورند.کلانشهر: متیو گیلمور (Matthew Gilmour) پژوهشگر و میکروبیولوژیست در این باره می گوید: باید ...

برنج آبکش سالم تر است یا کته؟

دکتر سمیرا ربیعی استادیار و دکترای تخصصی علوم تغذیه ضمن بررسی سلامت برنج از نظر تغذیه ای و بهداشتی در خصوص این که برنج آبکش سالم‌تر است یا کته توضیح داد. 

کلانشهر: دانش آموخته دکترای تخصصی علوم تغذیه با اشاره به یک باور ...

دکترای صنایع غذایی توضیح داد؛
کدام ظروف را می توان در مایکروویو قرار داد
20 دی 1401

کدام ظروف را می توان در مایکروویو قرار داد

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به‌این که ظرف‌های عمودی برای استفاده در مایکروویو مناسب نیستند گفت:هنگام از استفاده از مایکروویو حتماً در آن را ببندید تا امواج مربوطه سلامت شما را به خطر نیندازد و ...

آیا باید از غذاهای بسته بندی شده پرهیز کنیم؟

به طور کلی بهتر است بدانید که همه غذاهای بسته بندی شده و فرآوری شده بد و مضر نیستند، اما هر چه مواد نگهدارندهٔ  آن کمتر باشد، بهتر است.کلانشهر:در دنیای واقعی، تمام غذاهایی که می‌خوریم همیشه تازه نیستند. به همین ...

آیا خوردن آب استخوان برای بدن مفید است؟

آب استخوان در طول سال‌های اخیر بسیار پرطرفدار شده است اما آیا خوردن آن فایده‌ای برای بدن دارد؟کلانشهر: «قرن‌هاست از آب استخوان در آشپزی استفاده می‌شود. آب استخوان از جوشاندنِ طولانی‌مدتِ استخوان‌ها و بافت‌های هم‌بندِ حیوانات در آب تهیه می‌شود اما ...

این غذاها را هرگز باهم نخورید!

ایرانی‌ها از ابتدا به انداختن سفره‌های رنگارنگ میل و رغبت زیادی داشته‌اند و تنوع مواد غذایی در سفره آن‌ها از نکات قابل توجه برای مردم ایران زمین بوده است. این تنوع در خوراکی‌ها و خوردن غذا‌های مختلف به ویژه در ...

اداره استاندارد گیلان:
این ۱۷ آبمیوه و نوشیدنی را مصرف نکنید
2 خرداد 1401

این ۱۷ آبمیوه و نوشیدنی را مصرف نکنید

اداره کل استاندارد گیلان مصرف ۱۷ نوع آبمیوه و نوشیدنی را به دلیل نداشتن علامت استاندارد و مجوز‌های بهداشتی ممنوع اعلام کرد.

کلانشهر: اداره کل استاندارد گیلان اعلام کرد: استفاده از ۱۷ نوع آبمیوه در بازار استان به دلیل نداشتن هیچگونه ...

خوردن آب نمک با معده خالی و این همه خاصیت

خوردن آب نمک بصورت ناشتا در صبح باکتری‌های مضر گوارش را از بین می‌برد و کمک می‌کند که غذا بهتر هضم شود و همچنین بدن را سم زدایی می‌کند.کلانشهر : سدیم مهم‌ترین جز در نمک است و فواید زیادی برای ...

ویتامین K ریسک ابتلا به زوال عقل را کاهش می دهد

در یک مطالعه جدید روی جوندگان، دانشمندان بررسی کردند که چگونه ویتامین K می تواند بر توانایی های شناختی موش های مسن تأثیر بگذارد.کلانشهر : با بالا رفتن سن، خطر ابتلاء به زوال عقل افزایش می‌یابد. زوال عقل اصطلاحی است ...

آشپزهای اینستاگرامی و تغییر تدریجی سبک زندگی با چاشنی چربی و قند
آشپزهایی که ذهن می پزند!
17 اسفند 1400

آشپزهایی که ذهن می پزند!

عکس‌های رنگی، چشم شما را می‌گیرد و دهانتان را آب می‌اندازد. پیش خودتان می‌گویید ببین چه کار کرده است. دل‌تان می‌خواهد مثل بلاگرها آشپزی کنید و شبیه آنها باشید. خیره می‌شوید به دست و دهانشان وقتی دارند با آب و ...

آیا سرکه سیب واقعاً در کاهش وزن مؤثر است؟

هزاران سال است که از سرکه‌ی سیب به عنوان دارویی طبیعی برای حفظ سلامت جسم استفاده می‌شود. مطالعات نشان می‌دهد مصرف سرکه‌ی سیب مزایای بسیاری برای حفظ سلامتی دارد که از جمله آنها می‌توان به کاهش سطح قند خون اشاره ...

این روغن سلامتی شما را به شدت به خطر می اندازد

مصرف روغن های جامد و نیمه جامد، باعث رسوب اسیدهای چرب اشباع در رگها، آترواسکلروز ( سفت شدن جدار عروق)، تنگی و انسداد عروق قلب و سکته قلبی می شودکلانشهر- بر اساس نتایج آخرین یافته های علمی در جهان، مصرف ...

فراخوان جنجالی کوکاکولا/ شاید در نوشابه شما آشغال وجود داشته باشد!

شرکت کوکاکولا با اعلام شماره سریال‌های و کد تاریخ محصولاتی که ممکن است آلوده باشند، از مردم خواسته تا حدالمقدور برای تعویض بطری‌های خریداری‌شده‌شان به فروشگاه‌ها مراجعه کنندکلانشهر- نقص فنی در سیستم تولید باعث به‌وجود آمدن یک جنجال جدید برای ...

وقتی انتشار یک ویدئو به شرکتی با ۱۵۰۰ پرسنل آسیب زد
گوشت چرخکرده یا پنبه رنگ شده؟
16 آذر 1400

گوشت چرخکرده یا پنبه رنگ شده؟

کلانشهر-چندی پیش ویدیویی در فضای مجازی منتشر شد که در آن نشان می داد گوشت چرخکرده بسته بندی شده یکی از شرکت ها بعد از شسته شدن زیر آب به رنگ سفید و بافت پنبه ای درآمده است. موضوعی که ...

چند اشتباه خطرناک درباره مرغ خام و شستن آن

این طرز فکر، یکی از خطرناک‌ترین رفتارها و بدترین اشتباهات در زمینه بهداشت غذایی است. بسیاری از افراد فکر می‌کنند که اگر بوی خوبی از غذا بلند شود و غذا طعم خوبی به خودش بگیرد، دیگر هیچ پاتوژن خطرناکی در ...